Twitter'a kısıtlama getirildi mi? TikTok ve Twitter’da erişim sorunu var mı? Twitter neden açılmıyor?

Twitter’da erişim sorunu var mı, Twitter neden açılmıyor? soruları bazı sosyal medya platformlarında gündem oldu. Deprem nedeniyle afet bölgelerine destek ve ihtiyaç mesajlarının atıldığı Twitter’da erişimin kesildiği iddia ediliyor. Peki, Twitter’da erişim sorunu var mı? Twitter neden açılmıyor? Twitter çöktü mü? 8 şubat 2023 Twitter'a erişimin kesildiği iddiası

Twitter'a kısıtlama getirildi mi? TikTok ve Twitter’da erişim sorunu var mı? Twitter neden açılmıyor?

Sosyal medya devi Twitter Türkiye’de erişim problemi yaşandığı belirtiliyor. Bazı sosyal medya platformlarında kullanıcılar erişimin kesildiğini iddia ederken, bazı kullanıcılar da erişim sorunu yaşadıklarını belirtiyor.

TWİTTER’DA ERİŞİM SORUNU VAR MI? TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter'da erişim problemi yaşandığı sosyal medya hesaplarına girişte sorun olduğu belirtiliyor. Uygulamaya girmek isteyen kullanıcılar, erişimde sorun yaşıyor. Kullanıcılar, sayfadaki akışın yenilenmediğine dair paylaşımlarda bulunuyor. Erişim sorunun global bir sorundan kaynaklı olup olmadığı henüz açıklanmadı.

Ancak, global gerçek zamanlı ağ verilerine göre, Twitter'ın Türkiye'de kısıtlandığını gösteriyor. 

Twitter'a kısıtlama getirildi mi? TikTok ve Twitter’da erişim sorunu var mı? Twitter neden açılmıyor? - Resim : 1

TWİTTER'A ERİŞİM KESİLDİ Mİ? 

Yaşanan depremlerden sonra sosyal medyada bant daraltma uygulaması başladığı belirtiliyor. Henüz resmi bir açıklama gelmezken, Türkiye’de merkez üssü Kahramanmaraş olan iki depremden sonra, sosyal medyada bant daraltma uygulamasının dezenformatif paylaşımların yapılmasının önüne geçmek amacıyla yapılmış olabileceği ifade ediliyor. TikTok ve Twitter’da akışların yenilenemediği görülüyor.