Twitter’dan Türk kullanıcılara büyük jest! Mavi tik dağıttı

Gündemde olan Blue aboneliği henüz ülkemizde kullanıma açılmamışken Twitter, bazı Türk kullanıcılara rastgele mavi tik rozeti verdi.

Twitter’dan Türk kullanıcılara büyük jest! Mavi tik dağıttı

Elon Musk satın aldığından bu yana değişik olaylar yaşanan Twitter’da bir olay daha meydana geldi. Türkiye’den bazı rastgele kullanıcılar, kendilerinden habersiz bir şekilde Twitter mavi tikine kavuştu.

Cumhuriyet'in haberine göre verilen mavi tikler kişilerin ünlü isimler olmasından ya da fazla takipçiye sahip olmalarından dolayı verilmedi.Blue aboneliği kapsamında olan mavi tik para karşılığında istense bile henüz satın alınamıyordu çünkü Blue aboneliği henüz ülkemizde uygulamaya sokulmadı.

Twitter’daki rastgele kişilere Blue aboneliği kapsamında verilen mavi tik, Blue hizmetinin çok yakında Türkiye’de de hizmete sunulacağının bir haberi olabilir. Fakat bunun farklı açıklaması da bulunabilir.

Twitter, Elon Musk’ın eline geçtiği günden bu yana pek çok özelliği doğrudan kullanıcılara açık sürümde denemeye başlamıştı. Yaşanan bu olay da yapılan testlerden birinin yanlış yansıması olabilir.