Hande Erçel'den koronavirüs itirafı! Konuşmakta zorlandı

Üç yıl önce kaybettiği annesi için yaptığı duygusal paylaşımla gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kerem Bürsin ile koronavirüse yakalanmıştı. Hastalığı atlatan güzel oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve koronavirüs itirafında bulundu.

Hande Erçel'den koronavirüs itirafı! Konuşmakta zorlandı

Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaşmış olan başarılı oyuncu Hande Erçel yine gündemde. Hem Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen hem de paylaştığı pozlarla sosyal medyanın her zaman dilinde olan güzel oyuncu, koronavirüs itirafında bulundu. Erçel en son, üç yıl önce kaybettiği annesi ile ilgili yaptığı duygu dolu paylaşımla gündeme gelmişti.

Hande Erçel'den koronavirüs itirafı! Konuşmakta zorlandı - Resim : 1

Sevgilisi ile Kovid-19'a yakalanmıştı

Önceki gün Levent'te görüntülen ünlü oyuncu Hande Erçel, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sabah'ta yer alan habere göre; sağlığına kavuşan ünlü oyuncu, "Birçok insan gibi ben de koronaya yakalandım. Zor bir süreçti. Gerçekten sıkıntılı bir hastalıkmış. Geçiren herkese geçmiş olsun" diye konuştu.

Keyifsiz olduğu gözlenen Erçel'in konuşurken nefes almakta zorlandığı görüldü.

Hande Erçel'den koronavirüs itirafı! Konuşmakta zorlandı - Resim : 3

Annesini andı

Hande Erçel, üç yıl önce kanser nedeniyle hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i, vefat yıldönümünde sosyal medyadan andı.

Hande Erçel'den koronavirüs itirafı! Konuşmakta zorlandı - Resim : 4

Erçel, 10 Ocak 2019 yılında hayatını kaybeden annesi ile birlikte çekildiği kareyi paylaşarak, "Bir kelebek öptü boynumu. Çok özledim annecim" mesajını yazdı.