Uçurumdaki köpeği böyle kurtardılar

30 metrelik uçurumda mahsur kalan köpek, itfaiyenin nefes kesen operasyonu ile kurtarıldı. Samsun'daki T tipi cezaevinin üst kısımdaki uçurumda mahsur kalan köpeği kurtarma operasyonuna vatandaşlar da yardım etti.

Uçurumdaki köpeği böyle kurtardılar

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tutukladıkları bir şüpheliyi cezaevine götürürken uçurumun tepesinde bir beyazlık farkettiler. Beyaz lekenin hareket ettiğini farkeden memurlar bunun mahsur kalan beyaz bir köpek olduğunu anladılar. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nı arayan narkotik polisleri, köpeğin uçurumdan indirilmesi için yardım istediler.

Ne kadar zamandır orada mahsur olduğu bilinmeyen köpeğin, susuz ve bitkin olduğu görüldü. 30 metrelik uçurumda mahsur kalan köpek için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak itfaiyenin kullandığı yüksek merdiven köpeğin bulunduğu dik yamaça kadar ulaşamadı.  Zorluk çeken ekiplere Zekeriya Koç adlı  duyarlı bir vatandaş yardım etti.  Uçuruma tırmanarak köpeğin yanına gelen vatandaş, itfaiye görevlisi genç kızın da yardımıyla köpeği uçurumdan aldı.