UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri belli oldu

Galatasaray, St. Johnstone'u elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Randers ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise Avrupa Ligi play-off turunda Neftçi-HJK Helsinki eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri belli oldu

 UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Galatasaray, İskoçya ekibi St. Johnstone FC takımını elerse Play-off eşleşmesinde Randers ile oynayacak. Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi Play-off eşleşmesinde Neftçi - Helsinki eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İki temsilcimizin birbirleriyle eşleşme ihtimali de bulunuyordu.
Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Son dakika bilgisine göre Galatasaray, İskoçya ekibi St. Johnstone ile eşleşmesinde tur atlarsa Danimarka ekibi Randers ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ise Azerbaycan temsilcisi Neftçi PFK ile Helsinki eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

-ANDERS - GALATASARAY / S.T JOHNSTONE
-RAPID WIEN / FAMAGUSTA -
-FENERBAHÇE - NEFTÇİ / HELSİNKİ

Fenerbahçe, Play-off turunda Neftçi Bakü - HJK Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşılaşak. İlk maç 19 Ağustos'ta ikinci maç da 26 Ağustos'ta oynanacak.

Galatasaray, geçen sezon Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden Neftçi Bakü'yü 3-1 mağlup etmişti.