EUFA Avrupa Ligi'nde inanılmaz maç!

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında maçlar tamamlandı. 16 karşılaşmanın oynandığı ikinci haftanın en dikkat çeken 90 dakikası, 2 kırmızı kart, 5 gol ile tamamlanan Napoli-Spartak Moskova maçı oldu.

EUFA Avrupa Ligi'nde inanılmaz maç!

Fenerbahçe'den de tanıdığımız isim Eljif Elmas'ın muhteşem golüyle 1-0 öne geçen Napoli, dakika 30'da Mario Rui'nin gördüğü direkt kırmızı kart ile 10 kişi kaldı.

İlk yarısı 1-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında ise Quincy Anton Promes sahneye çıktı ve Moskova ekibi için skora denge getirdi: 1-1.

Napoli'nin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Spartak Moskova, Mikhail Ignatov ile 2-1 öne geçti.

 

Oyuna denge geldi

Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise Moskovalı Maximiliano Caufriez, çift sarı kart ile soyunma odasına gitti ve oyuna denge geldi. Napoli'nin beraberlik ümidi ile yüklendiği dakikalarda ise sahneye yeniden Quincy Anton Promes çıktı ve skoru ve 3-1'e getirdi.

Uzatma dakikalarında ise Victor James Osimhen'in golü Napoli için yeterli olmadı ve Spartak Moskova deplasmanda 3 puanı almayı başardı.

Günün diğer skorları ise şöyle:

Sparta Prag 1-0 Rangers

Uefa Avrupa Liginde Sparta Prag konuk ettiği Rangers’ı 1-0’la geçti. Prag’a galibiyeti getiren golü 29. dakikada Hancko attı.

Lyon 3-0 Brøndby

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Lyon, Brondby’yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi. Ev sahibi takımın gollerini 64. ve 71. dakikada Ekambi ve 86. dakikada Aouar attı. Lyon gruptaki ikinci maçını da kazandı ve puanını 6 yaptı.

Real Sociedad 1-1 Monaco

B Grubu ikinci maçında Real Sociedad sahasında Monaco’yu ağırladı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Real Sociedad’ın golü karşılaşmanın 53. dakikasında Merino’dan geldi. Konuk ekibin tek golünü 16. dakikada Disasi kaydetti.

Bu skorla Real Sociedad puanını 2’ye, Monaco ise puanını 4’e yükseltti.

Sturm Graz 1-4 PSV Eindhoven

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. maçında PSV Eindhoven, Sturm Graz ile deplasmanda karşı karşıya geli. Hollanda ekibi, mücadeleden 4-1’lik üstünlükle ayrıldı.

Legia Varşova 1-0 Leicester

Legia Varşova evinde Leicester City’yi tek golle mağlup etti. Polonya ekibine 3 puanı getiren gol 31. dakikada Mahir Emreli’den geldi.

Leicester’da Çağlar Söyüncü karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Antwerp 0-1 E. Frankfurt

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Frankfurt deplasmanda Antwerp’ü duraklamada attığı golle 1-0 yendi. Maçın duraklama dakikalarında konuk ekip penaltı kazandı. Paciencia penaltı vuruşunu gole çevirdi ve 90+2’de takımını 1-0 öne geçirdi ve takımına 3 puanı getirdi.

Fenerbahçe 0-3 Olympiakos

 

Maçın henüz 6. dakikasında geriye düşen sarı lacivertliler, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Yunan ekibine galibiyeti getiren golleri Tiquinho Soares (6′) ve Giorgos Masouras (62′, 68) kaydetti.

Lazio 2-0 Lok. Moskova

Lazio, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi ve maçı 2-0 kazandı.

Lazio’nun gollerini 14’te Basic ile 38’de Patric kaydetti.

Marsilya 0-0 Galatasaray

 

E Grubu’nun ikinci haftasında oynanan Marsilya-Galatasaray maçını, Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetti. Zorlu deplasmanda Galatasaray 0-0 lık skor ile 1 puanı almayı başardı.