Uğur Dündar'dan CHP'ye Sadullah Ergin tepkisi

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi siyasi partilerin listeleri şekillendi. Uğur Dündar, CHP'nin eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i aday göstermesine tepki gösterdi: "Söylemesem olmaz!.. Fenerbahçe'ye 3 Temmuz FETÖ kumpası yapılırken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'in Atatürk ve Cumhuriyet ile özdeş olan Çankaya'dan aday gösterilmesini bir Fenerbahçeli olarak kabul edemiyorum"

Uğur Dündar'dan CHP'ye Sadullah Ergin tepkisi

14 Mayıs seçimleri öncesi, milletvekili adayları kesinleştirilerek Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edildi. Siyasi partilerin milletvekilleri adayları netleşti.

CHP'nin YSK'ye teslim ettiği listede eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, DEVA Partisi üzerinden CHP Ankara 1. bölgeden 4. sırada milletvekili adayı olarak gösterildi.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından Ergin'in aday gösterilmesine tepki gösterdi. Dündar, yaptığı paylaşımda, "Söylemesem olmaz!.. Fenerbahçe'ye 3 Temmuz FETÖ kumpası yapılırken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'in Atatürk ve Cumhuriyet ile özdeş olan Çankaya'dan aday gösterilmesini bir Fenerbahçeli olarak kabul edemiyorum" ifadelerini kullandı.