Ukrayna'da uçak düştü, kazada İçişleri Bakanı öldü! Ukrayna İçişleri Bakanı kim? neden öldü?

Ukrayna’nın Brovary şehrinde bir anaokulunun yanına helikopter düştü. Bölgeden alevler yükselirken, kazada İçişleri Bakanı Denis Monastırski, bakan yardımcısı ve bakanlık müsteşarının hayatını kaybettiği açıklandı. Feci olayın ardından Ukrayna İçişleri Bakanı’nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…

Ukrayna'da uçak düştü, kazada İçişleri Bakanı öldü! Ukrayna İçişleri Bakanı kim? neden öldü?

Ukrayna’nın Kiev bölgesine bağlı Brovary şehrinde bir anaokulunun ve bir binanın yanına helikopter düştü. Kazanın ardından yangın çıkarken, bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
 
ANAOKULUNDAKİ ÇOCUKLAR TAHLİYE EDİLDİ
 
Kiev Valisi Oleksiy Kuleba Telegram hesabından yaptığı açıklamada, ölü ve yaralıların olduğunu aktarırken, kaza sırasında anaokulunda çalışanların ve çocukların olduğunu, herkesin tahliye edildiğini belirtti.

Ukrayna'da uçak düştü, kazada İçişleri Bakanı öldü! Ukrayna İçişleri Bakanı kim? neden öldü? - Resim : 1
 
BAKAN VE BAKAN YARDIMCISI ÖLDÜ
 
Kazada hayatını kaybedenler arasında İçişleri Bakanı Denis Monastırski, bakan yardımcısı ve bakanlık müsteşarının da olduğu öğrenildi. Feci kazanın ardından Ukrayna İçişleri Bakanı’nın kim olduğu merak edilmeye başlandı.
 
UKRAYNA İÇİŞLERİ BAKANI KİMDİR?
 
Denis Anatoliyoviç Monastırski (Ukraynaca: Денис Анатолійович Монастирський; d. 12 Haziran 1980), 26 Temmuz 2021'den beri Ukrayna İçişleri Bakanı olan Ukraynalı avukat ve siyasetçidir. Görevi 2021 yılında Arsen Avakov’dan teslim almıştı.