Ukrayna’dan Kapadokya’ya ilk uçuş gerçekleşti

Ukrayna-Kiev Havayolları/Kapadokya Havalimanı arasında ilk uçuş bugün gerçekleştirildi. Charter uçuşlarının haftada 2 gün yapılacağı bildirildi.

Ukrayna’dan Kapadokya’ya ilk uçuş gerçekleşti

Ukrayna-Kiev Havayolları/Kapadokya Havalimanı arasında ilk uçuş öğle saatlerinde inen 180 kişilik ilk turist kafilesi ile gerçekleştirildi. Haftada 2 gün yapılacak charter uçuşlarının ilkinde alana varan kafile yetkililer tarafından çiçeklerle karşılandı.

Edinilen bilgiye göre, üçuşlar Perşembe ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

Rehber acenteci Muzaffer Büyükbaş, "Kapadokya turizmi için çok önemli bir gün. Artık Ukrayna'dan insanları evinden alıp evimize getirip tekrar evlerine göndereceğiz" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu uçuşların devamı da gelecek. Ukrayna'da insanlar artık Kapadokya'ya gidiyorum demeye başladı. Haftada iki gün tek uçakla başladığımız uçuşlara ilave olarak 28 Nisan itibariyle Kharkiv/Nevşehir uçuşu da planlandı, satışlarımız başladı. Ayrıca 29 Nisan itibariyle Ukrayna'nın farklı şehirlerinden ilave uçuşlar planlıyoruz.

Büyükbaş, "Şu an ilgi inanılmaz yoğun. İlk 4 uçak tamamen dolu. Ondan sonrası için de dolu olacağına inanıyorum. Turizmcilerin bizlere verdiği destele çok daha iyi olacağını umuyorum." diye konuştu.