Ukraynalı kadınların paylaşımı Antalya'yı ayağa kaldırdı! Türkiye'nin her yerinden tepki yağıyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın ardından Antalya’da nüfusları giderek artan Ukraynalılar’dan skandal bir paylaşım geldi. Ukraynalı bir grup, çektiği videoya “Bize yabancı diyorlar ama Türkler Antalya’da zaten yabancı oldu” notunu düştü. Söz konusu paylaşım başta Antalyalılar olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar “Bu resmen işgal” yorumlarında bulundu.

Ukraynalı kadınların paylaşımı Antalya'yı ayağa kaldırdı! Türkiye'nin her yerinden tepki yağıyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın ardından Antalya’da nüfusları giderek artan Ukraynalılar’dan skandal bir paylaşım geldi. Ukraynalı bir grup, çektiği videoya “Türkler bize yabancı derler... Antalya’da zaten Türkler yabancı oldu” notunu düştü.

Söz konusu paylaşım başta Antalyalılar olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar “Bu resmen işgal” yorumlarında bulundu.

BİR OKULDAKİ LİSTE GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz hafta Antalya'daki bir okulun sınıf listesi çok konuşulmuştu. Listedeki öğrencilerin neredeyse hepsinin yabancı olması, Türk vatandaşların tepkisini çekmişti. Ayrıca başka bir vatandaş da çocuğunu gönderdiği spor takımında Rusça ders verilmesinden yakınmıştı.