Ukraynalı modelin ölümünde cinayet şüphesi! Ölmeden önce arkadaşına bu mesajları atmış

Ukraynalı modelin sevgilisinin evinin balkonundan düşerek ölümüyle ilgili soruşturma cinayet şüphesine uzandı. tv100 soruşturma dosyasına yeni giren çok önemli delillere ulaştı. Delillerde genç modelin arkadaşına yolladığı darp edildiği görüntüler ve ölümle tehdit edildiğini anlattığı kayıtlar var.

Ukraynalı model Anzelika Srabiants 10 Haziran’da ünlülerin köpek eğitmeni olan erkek arkadaşı Burak E.’nin evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

İstanbul Sancaktepe’deki lüks rezidansın 5. katından düşen modelin ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı. Burak E. İfadesinde genç modelin kendisini balkondan aşağı attığını söylemişti.

Ancak Burak E.’nin telefonundan çıkan olay anı videosunda genç modelin lütfen anlamına gelen  ‘Please’ şeklinde çığlıkları ortaya çıktı.

Bu sırada şüpheli Burak E. modeli tuttuğu görülmemiş "Bak ben birşey yapmıyorum “Come come’ dediği duyuluyordu.

Burak E. İfadesinde ise bu videoyu cinayetle suçlanmamak için çektiğini açıklamıştı. Soruşturma devam ederken tv100 dosyaya giren son delillere ulaştı.

Genç modelin olaydan bir ay önce Ukrayna’daki yakın arkadaşına gönderdiği ses kayıtları, mesajlar ve fotoğraflar ortaya çıktı.

Genç modelin bir başka ses kaydında ise şüpheli Burak E. tarafından ölümle tehdit edildiğini ağlayarak anlattı.

Anzelika’nın vücudundaki ısırık darp fotoğrafları da dosyaya girdi.

Avukat İdil Zeynep Yağlıca soruşturmayla ilgili olarak Anzelika’nın adli tıp raporu gelmesi beklendiğini belirtti.

Savcılık dosyaya giren bu deliller ve gelecek rapor doğrultusunda soruşturmayla ilgili kararını verecek.