Uma Thurman'ın sırrı: Kimse o masaya isteyerek yatmaz!

Pulp Fiction, Kill Bill serisi başta olmak üzere birçok unutulmaz filmde rol alan 51 yaşındaki Uma Thurman "Şimdiye kadarki hayatımın en karanlık sırrı" diye tanımladığı bir gerçeği itiraf etti.

Uma Thurman'ın sırrı: Kimse o masaya isteyerek yatmaz!

"Bunu açıklayarak kazanabileceğim hiçbir şey yok, hatta kaybedeceğim çok şey olabilir. Bu benim hayatımın en karanlık sırrı. Sizi temin ederim ki hiç kimse isteyerek o masaya yatmaz... " Bunlar, 20'li yaşlarının sonunda, kariyer basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başladığı sırada hamile kalan ve bebeğini aldıran ünlü oyuncunun "yazılı itirafından" satırlar.

 

Pulp Fiction, Kill Bill serisi başta olmak üzere birçok unutulmaz filmde rol alan 51 yaşındaki Uma Thurman "Şimdiye kadarki hayatımın en karanlık sırrı" diye tanımladığı bir gerçeği itiraf etti. Thurman, henüz 20'li yaşlarındayken kendisinden yaşça çok büyük bir adamdan hamile kaldığını ve bebeğini aldırdığını açıkladı.

Uma Thurman'ın sırrı: Kimse o masaya isteyerek yatmaz! - Resim : 2

"Kimse isteyerek kürtaj masasına yatmaz"

Thurman, Washington Post gazetesi için, ABD'nin Teksas eyaletinde çıkan ve büyük tartışmalara yol açan kürtaj yasasına göndermeler yapan bir makale kaleme aldı. O makalede de 20'li yaşlarının sonunda kazayla hamile kaldığını ve bebeğini aldırdığını ilk kez açıkladı. "Bu sırrımı açığa vurmakla kazanabileceğim hiçbir şey yok, ama belki kaybedecek çok şeyim olabilir" diye yazan Uma Thurman "kimsenin isteyerek kürtaj masasına yatmayacağını da" satırlarına ekledi.