Ünlü yıldızın kızı çırılçıplak!

Annesi gibi oyuncu olan ünlü isim yeni filminin tanıtımını sarhoş ve çıplak bir halde yaptı. Uma Thurman ile Ethan Hawke'ın kızı olan Maya Hawke, Instagram'da paylaştığı videoda sınırları zorladı.

Uma Thurman'ın kendisi gibi oyuncu olan ve Stranger Things ile Bir Zamanlar Hollywood'da filmlerinde rol alan 21 yaşındaki kızı Maya Hawke, önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Mainstream filminin tanıtımını kendisine özgü bir şekilde yaptı.

Elinde bir su şişesi bulunan ancak konuşmasından sarhoş olduğu belli olan Maya, "Ünlü olmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız, böyle" diyerek film stüdyosunun içinde dolaşıyor. Herkesin kendisiyle sevişmek istediğini söyleyen Maya, "İnsanlar size bedava yemek ve içecek veriyor. Bedava kıyafetler ve bol bol da alkol" diyor.

İhtiyaçları için hiçbir zaman para ödemediğini söyleyen Maya, Burbank, California'daki Loyal Studios'ta rol aldığı filmin tanıtımını yapıyor.

Gia Coppola'nın yönettiği Mainstream , 2020'de piyasaya sürülecek. Maya, Andrew Garfield ve Colleen Camp ile birlikte baş rolü paylaşacak.