Saygın üniversitede skandal!

Saygın üniversitede bulunan bir çalışma odasında iki öğrencinin cinsel ilişkiye girdiğini gösteren görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından soruşturma başlatıldı.

İngiltere'nin en saygın üniversiteleri arasında gösterilen Birmingham City University'de büyük bir skandal yaşandı. Üniversitenin binasındaki bir araştırma odasında cinsel ilişkiye giren iki öğrenci bir başka öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sosyal medya platformu Twitter'a yüklenen görüntüler büyük tepki çekerken, video bir süre sonra yayından kaldırıldı. Görüntülerde cam bölmede bulunan erkek ve kadın umursamaz tavırlarla cinsel ilişkiye giriyor. Çiftin, kendilerini kimsenin görmediğini sandıkları düşünülüyor.

Binlerce yorumun yapıldığı görüntülere tepki de büyüktü. Bir kullanıcı, "BCU'ya gelmeyi düşünen var mı? Tekrar düşün. Burası senin için çalışma odamız" diye yazdı.

Bir başka kullanıcı ise, "Üniversitem beni tekrar rezil ediyor" diye yazarken bir başkası, "Yeni nesil farklı inşa edildi" diye yazdı.

Üniversite sözcüsü, "Kampüste yaşanan olay nedeniyle soruşturma başlattık. Herhangi biri üniversitenin politikalarını ihlal ettiği anda yasalar harekete geçer. Polisle işbirliği yapıyoruz" dedi.