Ünlü astrolog Nuray Sayarı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, bugün çıktığı canlı yayında gözyaşlarına boğularak eşinden şiddet gördüğünü ve aldatıldığını söyledi. Aynı zamanda tehdit edildiğini de söyleyen Sayarı, yardım çağrısında bulundu.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, bugün çıktığı canlı yayında, gözyaşları içinde eşinden şiddet gördüğünü ve aldatıldığını açıkladı. Eşinin yıllardır evli bir kadınla ilişkisi olduğunu iddia eden Sayarı, aynı zamanda tehdit edildiğini de söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' isimli programda burç yorumları yapan Nuray Sayarı, eşinden şiddet gördüğünü söyledi.

31 yıl önce Aşkın Sayarı ile nikah masasına oturan ünlü astrolog, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.İki çocuk annesi Nuray Sayarı, eşinin kendisini evli olan bir kadınla yıllardır aldattığını iddia etti.

Elinde belgeler olduğunu vurgulayan Sayarı, zina davası açacağını dile getirerek, "Eşimden şiddet gördüm ve bacağım kırıldı. Eşim saygınlığını kaybetmesin diye herkese 'merdivenden düştüm' dedim" ifadelerini kullandı.

Eşinden ölüm tehdidi aldığını ileri süren Nuray Sayarı, "Can güvenliğim yok, ölüm tehdidi alıyorum ölürsem çocuklarıma sahip çıkın" dedi.