Ünlü dostları Nur Yerlitaş'ın ardından yasta

Ünlü modacı Nur Yerlitaşı'ın vefatının ardından sanat dünyası yasa boğuldu. Birçok ünlüye kostüm hazırlayan Yerlitaş'ın dostları, üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Yerlitaş'ın ölmeden önce yaptığı son paylaşım ise yürek burktu.

Ünlü dostları Nur Yerlitaş'ın ardından yasta

Yerlitaş, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı son fotoğrafın altına, ''Bakma bana öyle, baktığın yerdeyim, bende kal...'' notunu düştü.

Ünlü dostları Nur Yerlitaş'ın ardından yasta - Resim : 1

 

Ajda Pekkan: Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım... Moda Dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve show dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın Sen. Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostlugunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu...

İvana Sert: Birlikte çalışma şansına sahip olduğum canım Nur’um nurlar içinde uyu. Işığın bol mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimde olacaksin

Uğurkan Erez: "Erken olmadı mı Nur'um..Daha yapacak çok şey vardı..Nurlarda uyu arkadaşım.

Hakan Akkaya: "Canim nurellam İnanmak cok zor, seni cok seviyorum Nurlar icinde uyu"

Ünlü dostları Nur Yerlitaş'ın ardından yasta - Resim : 3

Seda Sayan: "Yıllarım, dostum, sırdaşım yol arkadaşım, uğur böceğim, akıl hocam kılavuzum ismin gibi nurlar içinde uyu inşallah. Başımız sağolsun" mesajını yazdı.

Ünlü dostları Nur Yerlitaş'ın ardından yasta - Resim : 4

Deniz Seki: "Ahhhh be Nur’um, Nur yüzlüm çok üzdün... Hep annemi sorardın, geçecek bu günler derdin... Denizimmmmm derdin uzun uzun... Melek kız derdin bana. Şimdi sen melek oldun. Ne diyeyim nasıl söyleyeyim bilmiyorum... Kalbim ağrıyor. Mekanın cennet olsun canım arkadaşım. Allah rahmet eylesin.

Yeşim Salkım: "Hiç çalışmadık bir yemek dahi yemedik uzun sohbetlerimiz hiç yok arada karşılaşmalarımız olurdu sadece zor günleri başladığında telefonla konuştuk o beni aradı teşekkür etti hiç samimi olmadığımız halde ekranda onu savunduğum için yalnızım dedi ailem var sadece gerisi boş dedi şimdi anlıyorum dedi bu dünyayı çok iyi tanıyan bilen güzel gözlü bir kadın geçti hayatımdan huzurlu uykular acıların bitti nur 11 ayın sultanında gittin bu dünyadan dua ile ....güle güle nur"

Ünlü dostları Nur Yerlitaş'ın ardından yasta - Resim : 5

Emel Müftüoğlu: Adın gibi nurlar içinde yat nurum.

Metin Şentürk: Tüm ülkemizin yakından tanıdığı,
benimde kalpten sevdiğim sevgili Nur Yerlitaş’a Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Bu mübarek ayda kaybettiğimiz Nur’umuzun Allah katında da nurlanmasını diliyorum.
Mekanı cennet olsun,başımız sağolsun🤲🏻

İzzet Yıldızhan :"En son ziyaret ettiğimde, boş dünya allah rahmet eylesin"

Ünlü dostları Nur Yerlitaş'ın ardından yasta - Resim : 6