Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı ilk kez konuştu!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi gündemden düşmeyen ilişkileri hakkında ilk kez konuştu. İşte bomba açıklamalar...

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı ilk kez konuştu!

Ünlü sosyal meyda fenomeni Şeyma Subaşı kendisi için uçak kapatan Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaptığı tatillerle gününü gün etmeye devam ediyor.

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı ilk kez konuştu! - Resim : 1

Llüks hayatıyle gündemden hiç düşmeyen Subaşı'nın Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı'yla olan ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. 

 

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı ilk kez konuştu! - Resim : 3

"Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo!"

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabı Instagramdan paylaştığı fotoğrafının altına, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" notunu yazdı.

 

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı ilk kez konuştu! - Resim : 5

Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı'nın paylaştığı fotoğrafın altına yaptığı yorumla dikkat çekti.

 

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı ilk kez konuştu! - Resim : 7

"Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum"

İlişkisi hakkında ilk kez konuşan ve sevgilisine moral veren Mohammed Alsaloussi, "Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum" notunu düştü.