Ünlü fenomen sınırı aştı! Eşiyle küvet videosu paylaştı

Suudi Arabistanlı fenomen Fouz Al-Otaibi, sosyal medya hesabından eşi Ahmed Moussa ile küvette olduğu anlarını paylaştı. Instagram'da 500 binden fazla takipçisi bulunan fenomen büyük tepki çekti.

Ünlü fenomen sınırı aştı! Eşiyle küvet videosu paylaştı

Suudi Arabistan'da yaşayan ülkesinin muhafazakar geleneklerini yıkan fenomen Fouz Al-Otaibi, eşiyle sarmaş dolaş pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Daha önce de ülkesinde normal karşılanan çok eşliliğe karşı çıktığı için gündeme gelen fenomen, bu sefer de cüretkar küvet videosuyla adından söz ettirmeye başladı.

Ünlü fenomen sınırı aştı! Eşiyle küvet videosu paylaştı - Resim : 1

Eşiyle küvete girdiği anları paylaştı

Eşiyle üstsüz bir şekilde küvete giren ve alkol kullanan fenomen, bu anları takipçileriyle paylaştı. Bu videosuyla tepkilerin odağında olan fenomen bir de eşiyle aynı pijamaları giyip içki içip dans ettiği anları yayınladı.

Paylaşımlarına tepki yağdı

Fenomen peş peşe paylaştığı videoların ardından takipçileri tarafından 'kamu ahlakını ihlal etmekle' suçlandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Kamu ahlakını ihlal etmekten neden tutuklama emri çıkarılmıyor?" diye sorarken, bazıları ise "Şöhret ve para insanları küçük düşürür" eleştirisinde bulundu.

Ünlü fenomen sınırı aştı! Eşiyle küvet videosu paylaştı - Resim : 3