Ünlü futbolcunun cesedi bulundu!

Ünlü futbolcu Florijana Ismaili yüzmek için girdiği İtalya'nın Como gölünde kaybolmuştu. İsviçre Milli Takım formasını da giyen futbolcu Florijana Ismaili'nin cansız bedeni bulundu.

Ünlü futbolcunun cesedi bulundu!

İsviçre Kadın Milli Takımı futbolcularından Florijana Ismaili geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla kiralıdığı tekne ile açıldığı Como Gölü'nde suya girmiş ve bir daha çıkamamıştı.

Arkadaşlarının endişelenmesinin ardından yapılan ilk aramalarda Ismaili'ye ulaşılamayınca sahil güvenlik ekiplerinden yardım istenmişti. Balık adamlar eşliğinde yapılan aramalarda ise bir sonuç elde edilememişti.

Günlerdir yapılan aramalar sonucunda 24 yaşındaki genç futbolcunun cansız bedeni gölün derin sularından çıkarıldı. Florijana Ismaili'nin ölüm nedeni adli tıp tarafından yapılacak incelemenin ardından kesinlik kazanacak.

İsviçre Futbol Federasyonu ve Ismaili'nin kulüp bazında formasını giydiği Young Boys kulübü taziye mesajı yayımlarken, futbol dünyasından bir çok isim Ismaili'nin ailesine başsağlığı diledi. Sosyal medyadan da pek çok kişi genç sporcunun ölümü üzerine paylaşımlarda bulundu.

Arnavut asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu, milli takım formasıyla çıktığı 33 maçta, 3 gol atmıştı.