Ünlü Influencer'ın yaptığı paylaşım alay konusu oldu!

Bir Influencer, çimleri biçme videosunu Instagram hesabında 632.000 takipçisi ile paylaşarak bundan çok gurur duyduğunu belirtti ve 'mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Kendisiyle bu sebepten gurur duyup ağlaması ise takipçileri tarafından alay konusu oldu ve "Oscar'a layık" konuşmasıyla dalga geçildi.

Ünlü Influencer'ın yaptığı paylaşım alay konusu oldu!

Influencer Olivia Mathers'ın instagram hesabından payşatığı çimleri biçme videosu paylaştı. Gönderisinin altına "Bunu yaparken gözyaşlarım sel oldu. Bunlar mutluluk gözyaşları çünkü kendimle gurur duyuyorum. Bilmediğiniz, yeni bir durumla karşı karşıya gelip 'yapamam' demek çok kolay" yazısını da ekledi. Olivia ayrıca, takipçilerini "kendine daha fazla değer verme ve kendine meydan okuma" konusunda cesaretlendirdi ve annesine "en iyi rol modellerinden" biri olduğu için teşekkür etti. Olivia'nın bu gönderisi birçok takipçisinin kendisiyle alay ettiği yorumlar yapmasına neden oldu.

Ünlü Influencer'ın yaptığı paylaşım alay konusu oldu! - Resim : 1

Olivia Mathers ayrıca çimlerin biçilmesinden önce ve sonraki hallerinin videosunu da paylaştı.

Olivia'nın gönderisi daha sonra 160.000 takipçisi olan ve Avustralyalı ünlülerle dalga geçmesiyle tanınan Celeb Spellcheck tarafından alıntılandı. Celeb Spellcheck, Olivia'nın iki gönderisine de "Çimenleri biçtin" yazdı.

Ünlü Influencer'ın yaptığı paylaşım alay konusu oldu! - Resim : 2

Spellcheck'in gönderisine şu yorumlar yapıldı:

 "Duş temizlerken böyle hissediyorum."

“Çim biçmek büyük bir başarı demek ki. Çim biçecek bir evinin olmasıgüzel bir şey."

 "Arka bahçeden başladık şimdi buradayız."

Ancak herkes Celeb Spellcheck'in gönderisinin komik olduğunu düşünmedi ve bir yorumcu, "İnsanlar kendileri için bir şeyler yapmaya çalışırken birbirimizi aşağı çekmek yerine daha cesaretlendirici olmalıyız" dedi.

Bir başkası da “Olay yılın en sıcak hafta sonunda çim biçmek değildi, saatlerce verilen el emeğiydi” diye ekledi.

Yanıt olarak Celeb Spellcheck ise, Olivia'nın "harika bir iş" çıkardığını yazdı, ancak "Oscarlık konuşmasının" biraz abartı olduğunu savundu.

Anonim bir hesap, "Basit bir "Kendimle gurur duyuyorum" cümlesi işime yarayabilirdi" dedi.

Bir başka Influencer Georgia Grace de Instagram hikayesine yazarak Olivia'yı savundu: "O bir Influencer olduğu için duyguları olmadığı anlamına gelmez" dedi.

Ünlü Influencer'ın yaptığı paylaşım alay konusu oldu! - Resim : 3

Georgia başka bir gönderide, "Bu beni çok kızdırıyor," diye ekledi ve Olivia'nın hayatında açıkça "zor bir dönemden geçtiğini" iddia etti.

Georgia, “Onun için zor olan 'çimleri taşımak' olmayabilir. Zor olan muhtemelen ayağa kalkıp bunu halletmek için güç bulmaktı. Bu yüzden kendisiyle gurur duymaya hakkı var.”

Olivia ayrıca Georgia'nın Byron Bay adındanki kadından kendisini savunduğu gönderisini paylaşıp teşekkür etti ve "Kırılgan olduğum ve kendimden gurur duyduğum bir anımın bu kadar dalga konusu olması beni çok üzdü" diye yazdı.