Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye dövdü, Bodrum'a tatile gitti

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döverek hastanelik eden sevgilisi karakolda ifade vermek yerine Bodrum'da tatile gitti. Olayın medyaya yansımasının ardından İstanbul'a dönen Mücahit İsmail Ayta çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye dövdü, Bodrum'a tatile gitti

Manken Gizem Akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı. Daha doğrusu ayrıldığını sandı ama takıntılı sevgili bu ayrılığı bir türlü kabullenemedi. Tehditler hakarete, hakaretler de yerini şiddete bıraktı. Psikopat sevgili genç kadını Beşiktaş'taki bir gece kulübünde öldüresiye dövdü! Sonra da hiçbir şey olmamış gibi tatile çıkıp, poz verdi...

Tek suçu ayrılmak istemeseydi. Beşiktaş'ın göbeğinde ünlü bir gece kulübünde acımasızca darp edildi. Genç mankeni bu hale getiren psikopat bir de utanmadan tatile gidip alay edercesine poz verdi.

Önce hakaret, ardından tehdit ve şiddet

Show Haber'in haberine göre manken Gizem Akbaş, Mücahit İsmail Ay'la bir süre arkadaşlık yaptı. Ancak şiddet nedeniyle ondan ayrıldı. Ancak bu durumu bir türlü kabul edemeyen psikopat sevgili önce hakaret, sonra küfür ardından tehditler savurdu.

Genç mankeni öldüresiye dövdü

Genç kadın bunun üzerine uzaklaştırma kararı aldırdı. Ama takıntılı eski sevgili onun peşini bırakmadı. Gizem Akbaş geçtiğimiz Cuma günü Beşiktaş'ta bir mekâna gitti. Eski psikopat sevgili sosyal medya hesabından nereye gittiğini öğrendi. Mekana geldi ve burada Gizem Akbaş'ı öldüresiye darp etti!

Yüzüne yumruk attı, yetmedi tekmeledi

Dehşet anları Gizem Akbaş'ın mekândan dışarı çıkmasıyla başladı. Hızla yanına gelen psikopat eski sevgili önce yüzüne çok sert bir yumruk attı. Hızını alamadı genç kadını acımasızca darp etmeye devam etti.

Gizen Akbaş hastaneye kaldırıldı

Acılar içinde yere yığılan genç kadına merhametsizce tekme attı. Aldığı darbelerle yaralanan Gizem Akbaş hastaneye kaldırıldı. Burnunda kırık, gözünde morluklar vardı.

İfadeye gelmedi, Bodrum'a tatile gitti

Acımasız adam Gizem Akbaş'ı öldüresiye dövdükten sonra olay yerinden ayrıldı. Karakola ifade vermeye gitmek yerine Bodrum'da tatili tercih etti. Şu anda hala tatilde olan psikopat adamın dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşmasına isyan eden Gizem Akbaş, bu durumdan oldukça tedirgin.

Gizem Akbaş: Her an öldürebilir

Genç kadın saldırganın bir an önce yakalanmasını istiyor ve şöyle ekliyor: Her an bir yerden karşıma çıkıp beni öldürebilir!

Mücahit İsmail Ayta tutuklandı

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eski sevgilisi manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye darp eden Mücahit İsmail Ayta (28), Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünün daveti üzerine geldiği Aile İçi Şiddet Büro Amirliğinde ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Ayta, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.