Ebru Şallı canlı yayında yürekleri yaktı! Evlat acısını ağlayarak anlattı!

Ünlü model Ebru Şallı, lenfoma kanseri nedeniyle kaybettiği oğlu Pars Tan'ın acısını canlı yayında gözyaşlarıyla anlattı. Şallı, tüm Türkiye'yi ağlattı.

Ebru Şallı canlı yayında yürekleri yaktı! Evlat acısını ağlayarak anlattı!

FOX'ta yayınlanan 'Çağla Şıkel ile Yeni Bir Gün' programına konuk olan 44 yaşındaki eski manken, Ebru Şallı, yürekleri yaktı.

Ünlü model Ebru Şallı, 2013'te boşandığı Harun Tan'dan olan oğlu Pars Tan'ı geçen yıl lenfoma kanseri nedeniyle kaybetmişti. Evladını kaybetmenin acısını yaşayan Ebru Şallı, Pars'ın tedavi sürecini katıldığı bir programda Çağla Şıkel'e anlattı.

Şallı'nın duygu yüklü sözleri Çağla Şıkel'i de ünlü modeli de gözyaşlarına boğdu. O anları ekran başından izleyenler de gözyaşlarını tutamadı. 

Ebru Şallı'ın eski eşi Harun Tan'dan olan oğlu Pars Tan, geçtiğimiz yıl lenfoma kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Programda büyük oğlu Beren'in yurt dışında okuduğunu dile getiren Ebru Şallı, konu geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden oğlu Pars'a gelince konuşmakta zorlandı.

Ebru Şallı canlı yayında yürekleri yaktı! Evlat acısını ağlayarak anlattı! - Resim : 1

"Ponçik benim için çok farklı bir şey. Hiç aklımdan çıkmıyor ki" Şallı, canlı yayında çok zor anlar yaşadı. Bu sırada sunucu Çağla Şıkel de gözyaşlarını tutamadı.

"Her şeyi yaptım"

Şıkel konuşmaya devam edemezken, Şallı "Çok kötü bir süreçti. Yapmadığım hiçbir şey kalmadı. Her şeyi yaptım" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Harper's Bazaar dergisine açıklama yapan Şallı, "Herkesin kaldırabileceği bir süreç değil ama başa gelince çekiyorsun. Ponçik'in kötülediği o son altı ayda yapılabilecek her şeyi yapmak istedim" demişti.