Ünlü oyuncu Bekir Aksoy "Çocuğuyla ilgilenmiyor" diyen eski eşine ateş püskürdü

Eşi Nazife Aksoy’la Nişantaşı’nda kameralara yansıyan ünlü oyuncu Bekir Aksoy, eski eşi Derya Çavuşoğlu’na neden ateş püskürdü?

Son olarak “Akrep” dizisinde seyirciyle buluşan Bekir Aksoy, eşi Nazife Aksoy’la Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Bir kafenin önünde oturup kahve içen karı kocadan Bekir Aksoy kameralara el salladı. Ünlü oyuncu pandeminin bitmesini dört gözle beklediklerini belirtti.

Nazife Aksoy evde oğulları Asil’le vakit geçirdiklerini anlatırken Bekir Aksoy ise aile olmanın önemine vurgu yaptı. Ünlü oyuncu yaz sezonunda dizi çekmek yerine program tekliflerini değerlendirdiğini anlattı. Bekir Aksoy’un eski eşi Derya Çavuşoğlu geçen haftalarda oğulları Emir’in 7. yaş gününü kutlamış ve paylaştığı fotoğrafların altına şu manidar sözleri yazmıştı:

“Emir’in bugün doğum günü. Büyüdü sanırım, yaşından değil olgunluğundan bahsediyorum... 7 yaş olgunluğu. Hayatı sorguluyor. Anne 6 yaş daha mı iyi? 6 yaşındaki fotoğrafını gördü Instagram’da. 8 aydır duymak istediği duyamadığı, ona söylenmemiş tüm sevgi sözcükleri, şiirler oradaydı. Tüm sevgi ifadeleri kendisine değil de o fotoğrafaydı sanki... Anlam veremedi bu duruma, 7 yaşına bağlamaktan başka...”

Bekir Aksoy, eski eşinin tavırlarını eleştirdi ve “Benim çocuklarıma nasıl davrandığımı cümle alem bilir” dedi.