Akrep dizisine bomba transfer! Rolüyle damga vuracak!

Başrollerini Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın paylaştığı STAR TV ekranlarında yayımlanan ‘Akrep’ dizisine bomba bir isim transfer oldu. Peki Akrep dizisine hangi sürpriz isim katıldı? İşte detaylar...

Akrep dizisine bomba transfer! Rolüyle damga vuracak!

Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Gökçen Usta’nın üstlendiği STAR TV'nin yeni dizisi Akrep'e bomba bir ünlü isim transfer oldu.  İhanet, aşk ve annelik savaşının verildiği  ‘Akrep’ dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı.

 Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir ‘Akrep’ dizisinin kadrosuna katıldı. 

Akrep dizisine bomba transfer! Rolüyle damga vuracak! - Resim : 2

Dizinin dördüncü bölümde izleyiciyle buluşacak Özdemir, Fikret’in bir dönem ilişki yaşadığı çekici ve güzel bir kadın olan Selma karakterine hayat verecek.

Akrep dizisine bomba transfer! Rolüyle damga vuracak! - Resim : 3

Öte yandan Özdemir, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın insan bir erkeğe ihtiyaç duyuyor açıklamasına göndermede bulunmuştu.Arabasının inen lastiğini İnen lastiği hava pompasıyla şişiren Bestemsu Özdemir, "Böyle ufak tefek şeyler için kimseye ihtiyaç duymam. Kendim hallederim" sözlerini kullanmıştı.

Bestemsu Özdemir kimdir?

20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamlamıştır. 

Özdemir, Güvercin dizisinde İpek karakterine hayat vermişti. Şimdiler ise ‘Akrep’ dizisinde Selma karakterine hayat veriyor.

Bestemsu Özdemir, 1.74 metre boyunda, 53 kilo ve Koç burcudur.