Baba olmaya hazırlanan oyuncu Burak Yamantürk bomba diziye dahil oldu

Sinem Ünsal ile Şebnem Bozoklu'nun kadrosunda yer aldığı ve çekimlerine Kapadokya'da başlanan "Elbet Bir Gün" dizisinde aranan erkek başrol oyuncusu sonunda belli oldu. Baba olmaya hazırlanan ve oyuncu Özge Özpirinçci ile nikah masasına oturacağı konuşulan Burak Yamantürk ile anlaşmaya varıldı.

Baba olmaya hazırlanan oyuncu Burak Yamantürk bomba diziye dahil oldu

Türk dizi tarihinin köşe taşı projelerine imza atan Gül Oğuz'un yeni dizisi "Elbet Bir Gün"ün başrol erkek oyuncusu belli oldu.

Türk dizi tarihinin unutulmaz projelerine imza atan Gül Oğuz’un yönettiği dizide Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu iki kardeşe hayat veriyor. Muhammet Uzuner, Helin Kandemir ve Ulvi Kahyaoğlu’nun da rol aldığı dizinin başrol erkek karakteri Mehmet’e kimin hayat vereceği sonunda belli oldu.

Baba olmaya hazırlanan oyuncu Burak Yamantürk bomba diziye dahil oldu - Resim : 2

Burak Yamantük’le anlaşmaya varıldı

Titiz bir cast çalışması yapan Gül Oğuz, Burak Yamantük’le el sıkıştı. Baba olmaya hazırlanan ve Özge Özpirinçci ile eylül ayında nikah masasına oturacağı konuşulan Yamantürk, yakın zaman da “Allah Yazdıysa Bozsun” filminde de başrol oynadı.

Öte yandan Most Yapım’ın FOX için hazırladığı “Elbet Bir Gün” dizisinin çekimleri flashback sahneleriyle Kapadokya’da başladı.