Burcu Özberk, Merve Boluğur'un adını duyunca ne yaptı?

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, kendisini beğeni yağmuruna tutan Merve Boluğur’un eski sevgilisi Burak Dayı’yla ilgili soruya ne yanıt verdi?

Merve Boluğur Kuruçeşme’de bir mekânda son dönemde yanından hiç ayırmadığı stil danışmanı Yusuf Can Dirik ve arkadaşlarıyla görüntülendi. Boluğur, iştahla masadaki acı biber turşusunu yedi. Bir ara şarkı söylemeye başlayan ünlü oyuncuya stil danışmanı arkadaşı da eşlik etti. Boluğur daha sonra hem şarkı söyledi, hem acı biber turşusu yemeye devam etti. Ünlü oyuncu gecenin sonunda sorulara yanıt vermeden Yusuf Can Dirik’in kullandığı araçla uzaklaştı.

Maske takmadığı için eleştirilen Merve Boluğur, geçen cuma Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Bu kez maske kuralına uyduğu görülen Boluğur’un, yağmurlu havada yazlık kıyafetler giymesi dikkat çekti. Ünlü oyuncu işlerinin olduğunu söyleyerek hızla uzaklaştı. Merve Boluğur stil danışmanı arkadaşı Yusuf Can Dirik’le hafta sonu ise Alaçatı’ya gitti. Bikinili pozlar paylaşan Boluğur, gece kulübünde de bol bol dans etti.

Öte yandan Merve Boluğur’un ayrıldığı sevgilisi Burak Dayı’nın son olarak Burcu Özberk’i beğeni yağmuruna tutması çok konuşulmuştu. Burcu Özberk, hafta içi “Çocukluk” dizisindeki rol arkadaşı Erdal Beşikçıoğlu’nun “Fahrenayt 451” oyununun galasında ortaya çıktı. Özberk yeni projesi “Çocukluk” dizisinden de bahsetti.

Güzel oyuncu, Merve Boluğur’un eski sevgilisi Burak Dayı’yla ilgili soruyu duyar duymaz konuyu kapattı ve röportajı noktaladı.