Can Yaman'dan bir bomda daha! Yine magazin dünyasının gündeminde! Bir dizi anlaşması daha!

Magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Can Yaman İtalya'daki yükselişini sürdürüyor. Son olarak Diletta Leotta ile gündeme gelen yakışıklı oyuncu bu sefer de yeni bir dizi anlaşmasıyla gündeme geldi.

Can Yaman'dan bir bomda daha! Yine magazin dünyasının gündeminde! Bir dizi anlaşması daha!

Ünlü oyuncu Can Yaman İtalya’daki kariyerinde yüskelişini sürdürüyor. Sandokan projesiyle İtalyan yapım şirketiyle anlaşan ve İtalyan hayranlarıyle gövde gösterisi yapan Can Yaman, İtalya’nın en popüler sunucusu Diletta Leotta ile de magazin dünyasını sarsmıştı.

İtalyan magazin gündeminin de merkezinde olan Can Yaman diğer yandan da çekeceğiz diz için dersler almaya devam ediyor. Can Yaman’ın imza attığı projelere yenilerinin de ekleneceği iddia edildi.

Fezan Özpetek’in çekeceği İtalya’da bir makarna reklamında yer alacağı da konuşulan yakışıklı oyuncu Sandokan dizisi ile birlikte reklam filiminde oynayacak olması İtalya’daki popülerliğinin artması yönünde yorumlandı.

Bir yeni dizi daha mı?

Sandokan dizisi ve reklamdan sonra yakışıklı oyuncu bir dizi daha için anlaştığı iddiası magazin gündemine yine bomba gibi düştü.

Can Yaman’ın İtalya’da Cahil Periler adlı diziyle anlaşacağı iddia edildi.  Can Yaman cephesinden bu dizi anlaşmasıyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Can Yaman’ın yeni dizisi için at binme ve kılış kullanma konularıyla ilgili ders alarak kendisini yetiştirmeye devam ettiği bildirildi.