Ünlü oyuncu evlendi

Uzun zamandır ABD'de yaşayan oyuncu Didem Erol evlendi. Yurt dışına yerleştikten sonra adını da 'Serah Henesey' olarak değiştiren oyuncu, dün sevgilisi Nathan Cowles ile nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncu evlendi

Bir döneme damga vuran Didem Erol, sürpriz bir kararla Amerika’ya yerleşmişti. 

Oyunculuk kariyerine ABD'de devam eden Erol, adını ‘Serah Henesey‘ olarak değiştirdi ve kendine yeni bir hayat kurdu.

Uzun süredir Nathan Cowles ile aşk yaşan Didem Uzel, sürpriz bir kararla dün nikah masasına oturdu.

Evlendi

Erol, güzel haberi Instagram hesabından şöyle duyurdu: “Aralık 30, 2020 bugün sevgilim, aşkım ve en iyi dostuma 'evet' dedim. Sevgili Nathan en büyük mutluluğum... (1 yıllık pandemide bile beni her gün kahkahalarla güldürebilecek tek adamsın) ve en büyük nimetimsin..."

"Seni bulmak için uzun zaman bekledim" diyen Erol sözlerini şöyle sonlandırdı; "Beklememe değdin. Teşekkür ederim. (Ailelerimiz seyahat edemediği için düğün yapmadık, pandemiden sonra ailelerimiz ve sevdiklerimizle kutlamayı istiyoruz)"

"Çok değiştim" 

"Kimse bana Didem demiyor artık. Artık Serah diye tanıyacaklar" diyen Erol, "Yenilendim, çok değiştim. son dört yıl spiritüel eğitim aldım Los Angeles'ta. Dört yıldır içsel bir yolculuğa çıktım. Türkiye'de bize hep söylenen bir şey vardır; 'insan 7'sinde neyse 77'sinde de odur' diye. Biz buna inanıyoruz, oysa değişim mümkün" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu, "Los Angeles'ta geçirdiğim yıllar bana çok şey öğretti. Benim beynimle ağzım arasına filtre yoktu, onu biraz kırdım mesela" açıklamasını yapmıştı.

Kariyerine ABD'de devam ediyor

Kariyerine ABD'de devam eden Didem Erol film çekeceğini söylemişti: Kendi filmimi çekmeye hazırlanıyorum. Mart ayında çekecektik, korona’dan dolayı olmadı. Şimdi tekrar çekmeye hazırlanıyoruz. ABD'de yapımın da pek çok aşamasında çalışma ve işi öğrenme fırsatım oldu. Ben de ‘hem yapımcı, hem oyuncu olabilirim’ dedim.