En yakınını kaybetti! Oyuncu Emine Ün kahreden haberi bu sözlerle duyurdu!

Ünlü oyuncu Emine Ün'ün korona virüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. İşte detaylar...

En yakınını kaybetti! Oyuncu Emine Ün kahreden haberi bu sözlerle duyurdu!

Emine Ün, 10 gün önce kendisi gibi koronavirüs testi pozitif çıkan annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını duyurmuştu. Emine Ün'ün annesi bu sabah hayatını kaybetti.

Emine Ün, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından annesine sarılıp öptüğü bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Şu an üzüntümün tarifi yok" diyerek annesinin yoğun bakıma alındığını duyurmuştu.

"Kapkara gün, acımın tarihi yok"

Emine Ün sabaha karşı yaptığı paylaşımlarla annesinin vefat ettiği haberini duyurdu. Emine Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarihi yok" ifadelerini kullandı.

En yakınını kaybetti! Oyuncu Emine Ün kahreden haberi bu sözlerle duyurdu! - Resim : 2

Emine Ün kötü haberi geçtiğimiz hafta şu sözlerle duyurmuştu: 

"Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer malesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber Covid olduk... Tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı.

Ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün. Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şu an üzüntümün tarifi yok... Öyle çok arayan soran yazan var ki, tanıdığım tanımadığım, hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim. Çok teşekkür ederim, sağ olun. Allah'ım anneciğime, bana ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah."