İbrahim Çelikkol'un boşanma aşamasındaki eşinden kötü haber

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan karakterine hayat veren oyuncu İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu 4,5 ay içinde ikinci kez koronavirüse yakalandı. Öte yandan ikilin boşanacağı yönünde iddialar konuşuluyor.

İbrahim Çelikkol'un boşanma aşamasındaki eşinden kötü haber

Oyuncu eşi İbrahim Çelikkol ile boşanacakları yönünde iddialar ortaya atılan Mihre Mutlu 4,5 ay içinde ikinci kez koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ailecek karantinada olduklarını söyleyen Mutlu, 'Belki de aşı olamadığım için hastalığı bu kadar ağır geçiriyorum' açıklamasında bulundu.

ATV ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hakan'ı 39 yaşındaki oyuncu İbrahim Çelikkol ile 2017 yılında evlenen mimar Mihre Mutlu koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun evliliği bitiyor! Çift boşanma kararı aldıMagazin
Ali adında bir oğulları olan ve boşanma kararı aldıkları konuşulan çiftin evlerinde karantinada oldukları öğrenildi.

Koronavirüs testi pozitif çıktı 

Instagram'ı sık kullanan Mihre Mutlu, 'Çok hastayım, o yüzden buralarda yokum. PCR testimin sonucunu bekliyorum' dedikten sonra koronvirüs test sonucunun pozitif çıktığını öğrendi.

Kimseyle temaslı olmadığını ve evinde dinlendiğini söyleyen Mutlu, eşi İbrahim Çelikkol ile birlikte evlerinde karantinada olduklarını dile getirerek 'Kimse korkmasın' dedi.