Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'na şok!

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'na menajerlik şirketi dava açtı. Helvacıoğlu'nun sözleşme kurallarına aykırı davrandığı belirtildi ve 10 bin dolar cezai şart ile 5 bin TL ajans komisyonu talep edildi.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'na şok!

Bu sezon Özcan Deniz'le "Seni Çok Bekledim" dizisinde başrolü paylaşan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'na menajerlik şirketi dava açtı. Monat Yapım'ın avukatı Savaş Yiğit'in Anadolu Adliyesi'nde açtığı davada Helvacıoğlu'nun sözleşme kurallarına aykırı davrandığı belirtildi ve 10 bin dolar cezai şart ile 5 bin TL ajans komisyonu talep edildi.

Dava dilekçesinde ünlü oyuncunun Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili tüm görüşmelerini Monat Yapım'ın yaptığı ancak daha sonra anlaşma aşamasındayken Helvacıoğlu'nun Kartal 18. Noterliği'nden ajansa menajerlik sözleşmesinin feshi için ihtarname gönderdiği belirtildi.

Monat Yapım'ın da sözleşmeye aykırı davranış nedeniyle oluşan hak kaybını oyuncudan talep ettiği ifade edildi.

İrem Helvacıoğlu'nun avukatı Özlem Bakırcı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Müvekkilimiz İrem Helvacıoğlu davacı Monat Yapımın ortağı Şebnem Demir ile iş ilişkisine devam etmekte olup şirketin menajerlik anlaşmasına aykırı davranışlarda bulunduğu için görevden azledilen Duygu Ertürk Karabağlı tarafından açılan bir dava mevcuttur İrem Helvacıoğlu ve Şebnem Demir tarafından da şirlet ortağı Duygu Ertürk Karabağlı savcılığa şikayet edilmiştir."