Ünlü oyuncu İrem Sak'tan olay sevgili itirafı!

Ünlü oyuncu İrem Sak, şoke eden itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. Sak, YouTube'da Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un ''Bize Kaldı'' adlı programında sevgili sorularına verdiği cevaplarla ağızları açık bıraktı.

Ünlü oyuncu İrem Sak'tan olay sevgili itirafı!

Fenomen dizi Çukur'da oynayan ünlü oyuncu İrem Sak, YouTube'da yayımlanan Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un ''Bize Kaldı'' adlı programına konuk oldu. Youtube kanalına katılan İrem Sak samimi itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Sevgilisi olup olmadığını soran sunuculara İrem Sak verdiği yanıtla dikkat çekti. Sak'a "Hiç seni sevgilinle görmedik. Hiç erkekle bir ilişkin oldu mu" sorusuna şu yanıtı verdi:

"En son 2017'de sevgilim oldu"

"Evet görmediniz. Denk gelmedi. Çekemediler. Sevgilim oldu en son 2017'de ayrıldık. 3 yıldır sevgilim yok."

 "Sevgili sordun sevgilim olmadı"

Sunucunun "E benim bildiklerim ne o zaman" sorusuna ise Sak bomba bir yanıt verdi. İrem Sak yanıtında "Sevgili sordun sevgilim olmadı" dedi.

İrem Sak'ın sevgilisinin kim olduğu merak konusu olurken güzel oyuncu "Sektörden biriydi" yanıtını verdi.

 İrem Sak, bu soruyla akıllarda soru işareti bırakırken herkes eski sevgilisinin kim olduğunu merak etti. Sak, son olarak 2017 yılında Erdi Doğan ile bir ilişki yaşamıştı.

Fakat Erdi Doğan, İrem Sak ile beraberken Didem Soydan ile yakalanınca ortalık karışmıştı. Hem İrem Sak hem de Didem Soydan, ortada bir ihanet olmadığı üzerine açıklama yapmışlardı.