Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi! Berfu Yenenler'in açıklaması sevenlerini üzdü... "Bu bir nazarsa insan utanır"

Ünlü oyuncu ve komedyen Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler'den kötü haber geldi. Kötü haberi ünlü komedyenin eşi sosyal medya hesabından duyurdu.

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi! Berfu Yenenler'in açıklaması sevenlerini üzdü... "Bu bir nazarsa insan utanır"

Sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarıyla sevilen çiftler arasında yer alan Eser Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi. 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile adını duyuran Berfu Yenenler, 2019 yılında komedyen Eser Yenenler ile dünyaevine girmişti.

300 aşkın seçkin konuğun katıldığı düğün de sanat, spor ve televizyon dünyasından da birçok isim yer almıştı. Ünlü çift sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir haberi paylaştı.

Çocuklarından ayrı olarak ikinci defa tatile geldiklerini, dinlenmeye gerçekten çok ihtiyaçları olduğunu belirten çift, Bozcaada'ya gitmişlerdi. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, Instagram'da paylaştığı hikayede tatilde zehirlendiklerini duyurdu.

"Bu bir nazarsa insan utanır"

Berfu Yenenler kötü haberi takipçileriyle böyle paylaştı: "Günaydın, iki gündür çok güzeldi, çok güzeldi diye anlatıyorum. Bilin bakalım dün akşam noldu? Zehirlendik. Bütün gece sıfır uyku. Sebebini de asla anlamadık. Gerçekten bu bir nazarsa insan utanır. Neyse şimdi daha iyiyiz zaten döneceğiz. Hemen kendimizi serumlara sararız." sözleriyle takipçilerine yaşadıkları zor anları anlattı.

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi! Berfu Yenenler'in açıklaması sevenlerini üzdü... "Bu bir nazarsa insan utanır" - Resim : 1