Ünlü oyuncunun skandal videosu internete sızdı! TikTok yıldızıyla...

Ünlü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'in TikTok yıldızı Nivine Jay ile flört etmeye çalıştığı videosu internete sızdı. Videoda Affleck'in sosyal medya yıldızına "Neden benimle eşleşmedin" diye sorduğu görüldü. İşte detaylar...

Ünlü oyuncunun skandal videosu internete sızdı! TikTok yıldızıyla...

10 yıllık eşi Jennifer Garner'ı, çocuklarının dadısıyla aldattığı gerekçesiyle evliliği biten oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'in, bir sosyal medya yıldızıyla flört etmeye çalışırken çekilen bir videosu ortaya çıktı.

Son olarak oyuncu Ana de Armas ile yaşadığı ilişkiyi bitiren 48 yaşındaki Ben Affleck'in görüntüleri hayranlarını şaşırttı. Videoyu paylaşan kişi ise Affleck'in profilinin sahte olduğunu düşünüp onun flört telifini geri çeviren Nivine Jay adlı TikTok yıldızı Nivine Jay.

 

Ünlü oyuncunun skandal videosu internete sızdı! TikTok yıldızıyla... - Resim : 2

Instagram'dan mesaj yoluyla video gönderdi

Ben Affleck ile Nivine Jay adlı genç kadın, Raya adlı bir flört sitesinde tanıştı. Ben Affleck, Jay ile yakından ilgilendi. Fakat genç kadın onun gerçekten Ben Affleck olduğuna inanmadı ve sahte profil sandığı için onun flört teklifini reddetti. Affleck de bunun üzerine Jay'i Instagram'da takibe alıp ona direkt mesaj yoluyla bir video gönderdi.

 "Neden benimle eşleşmedin?

Bu olayın ardından Nivine Jay adlı kadın, Affleck'in videosunu TikTok sayfasında paylaştı. Jay paylaşımına "Raya'da Ben Affleck ile eşleştiğim zamanı düşünüyorum. Ve ben onun sahte olduğunu düşünüp onunla eşleşmedim. O da bana Instagram'dan bir video gönderdi" diye yazdı. Jay'in paylaştığı bu videoda Ben Affleck, kamera karşısına geçip "Nivine, neden benimle eşleşmedin? Bu benim" derken görülüyor.

Ünlü oyuncunun skandal videosu internete sızdı! TikTok yıldızıyla... - Resim : 4