Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar olayında yeni gelişme!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat ile eski sevgilisi Sevcan Yaşar olayında yeni bir gelime yaşandı. Sermiyan Midyat, eski sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar olayında yeni gelişme!

Davalık olan iki eski sevgili, Sermiyan Midyat ile eski sevgilisi Sevcan Yaşar arasında sular durulmuyor. Son olarak Midyat, Sevcan Yaşar hakkında, uzaklaştırma kararı aldırdı. Peki Sermiyan Midyat'ın bu kararına Sevcan Yaşar ne diyecek? sosyal medyada merak konusu oldu.

İşte yaşananlar!

Geçtiğimiz aylarda Sevcan Yaşar, Sermiyan Midyat'ın kendisini darp ettiği iddia edilmişti. Yaşar, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık, Sermiyan Midyat için 8 yıla kadar hapis cezası istemişti.

8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı

Sermiyan Midyat hakkında, kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek, hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İddianamede, Sevcan Yaşar hakkında ise “kasten yaralama” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

‘Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum’

Yaşar’ın 4 Mayıs 2020 tarihinde ise evden ayrılmak için eşyalarını topladığı sırada Midyat’ın sinkaflı küfürler ettiği, ‘sen benim düşmanımsın bundan sonra. Yapabileceğim bütün kötülükleri yapacağım sana. Aynı sektördeyiz, iş bulamayacaksın’ diyerek tehdit etiğinin belirtildiği iddianamede, ablasını arayan Sevcan Yaşar’a ‘bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum’ diyerek tehditte bulunduğu kaydedilmişti.

 Doktor raporuna göre olay günü Sevcan Yaşar'ın da müşteki şüpheli Sermiyan Midyat'ı basit tıbbi müdahale ile giderilecek şekilde yaraladığı kaydedilen iddianamede, Midyat'ın birden çok kez hakaret ve tehdit suçlarını işlediği ifade edilmişti.

Tarafların birbirinden karşılıklı şikayetçi oldukları belirtilen iddianamede, müşteki şüpheli Sermiyan Midyat ve müşteki şüpheli Sevcan Yaşar'ın atılı suçlardan talep edilen hapis cezaları ile cezalandırılmaları istenmişti.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar olayında yeni gelişme! - Resim : 2Uzaklaştırma kararı

Tüm bu yaşananlşarın ardından yeni bir gelişme yaşandı ve ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, geçtiğimiz günlerde avukatı aracılığıyla eski sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Tedbir istedi

Sevcan Yaşar’ın kendisine hakaret ve tehdit içerikli söylemlerde bulunduğunu iddia eden Midyat ayrıca, gazete, televizyon ve radyo gibi yayın organlarında konuşmaması için tedbir istedi.

Talebi haklı bulan mahkeme, Yaşar’ın 1 ay süreyle Sermiyan Midyat’a yaklaşmamasına, hakaret ve tehdit içerikli söylemlerde bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.