Zeynep Bastık'ın Çeşme'deki düğününden özel anlar...

Ünlü popçu Zeynep Bastık, 3 yıldır beraberlik yaşadığı menajeri Tolga Akış'la 7 Temmuz'da aşklarının başladığı yer olan Çeşme'de evlendi. Nikahtan bir gün sonra da 28 yaşına giren Bastık, çifte kutlama yaptı. İşte ünlülerin akın ettiği düğünden detaylar...

Ünlü popçu Zeynep Bastık, 3 yıldır beraberlik yaşadığı menajeri Tolga Akış’la 7 Temmuz’da aşklarının başladığı yer olan Çeşme’de evlendi. Nikahtan bir gün sonra da 28 yaşına giren Bastık, çifte kutlama yaptı.

Ünlü popçu Zeynep Bastık, Tolga Akış’la dünya evine girdi. Bastık, ayakkabısının altına bütün bekar arkadaşlarının adını yazdığını belirtti. Daha sonra nikahları kıyılan çift, coşkuyla birbirlerine sarıldı. Zeynep Bastık, mutluluktan havalara uçtuğu düğününde sahneye de çıktı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti düğüne el ele katıldı. Özdemir, Zeynep Bastık’ın hazırladığı kızlar partisini anlattı.

İkinci oğulları Mete’yi mart ayında kucaklarına alan Berfu ve Eser Yenenler çifti, düğünün en eğlenceli çiftleri arasındaydı.

 

Düğünün dikkat çeken çiftlerinden biri de oyuncu Aslı Bekiroğlu ile aranjör Çağrı Telkıvıran’dı. Bekiroğlu renkli elbisesiyle şov yaptı.