Ünlü rapçi katıldığı ödül töreninde boydan boya maske giydi

Kim Kardashian'ın eski eşi Amerikalı rapçi Kanye West, 2022 BET Ödülleri'nde Sean Diddy Combs'a Ömür Boyu Başarı Ödülü'nü sunmak için sahneye çıktı. West'in boydan boya maske giymesi görenleri şaşkına çevirdi.

Ünlü rapçi katıldığı ödül töreninde boydan boya maske giydi

Ünlü rapçi Kanye West'in, sosyal medyadaki davranışları nedeniyle Grammy Müzik Ödülleri'nde sahne alması yasaklanmıştı. Grammy Ödülleri'nde yasaklı konumuna düşen rapçi West, uzun bir aranın ardından ilk kez bir ödül törenine katıldı. 

Variety’nin haberine göre, bipolar bozukluk rahatsızlığının etkisiyle eski eşi Kim Kardashian’a ve ailesine “taciz”e varan paylaşımlarda bulunan West’in Instagram hesabı 24 saatliğine askıya alınmıştı. Yaşanan tüm olayların ardından Kanye West, 2022 BET Ödül töreninde ödül vermek için sahneye çıktı. 

Ünlü rapçi katıldığı ödül töreninde boydan boya maske giydi - Resim : 2Ünlü rapçinin tarzı görenleri şaşkına çevirdi. Yüzüne geçirdiği siyah maskeyle tanınmaz halde olan Kanye West'in tarzına görenler bir anlam veremedi. West, görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.