Ünlü sanatçı talihsiz kaza geçirmişti! Sevindiren haber geldi

Geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu düşerek diz kapağını kıran ünlü sanatçı Ebru Yaşar'dan hayranlarını sevindiren haber geldi.

Ünlü sanatçı talihsiz kaza geçirmişti! Sevindiren haber geldi

2021 yılında 'Gel de sevme' albümüyle dinlenme rekorları kıran ünlü sanatçı Ebru Yaşar talihsiz bir kaza geçirdi. Hasteneye kaldırılan Yaşar’ın diz kapağında kırıklar tespit edilirken hızlıca ameliyata alındığı öğrenildi.

Yaşar üzücü gelişmeyi, “Sevenlerimi üzmek korkutmak istemem, bilgi amaçlı paylaşıyorum. Düştüm ve diz kapağım kırıldı. Şimdi ameliyata girip inşallah toparlayacağım. Sağlıkla kalın.. “ notu ile sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü sanatçı Yaşar'ın geçirdiği kaza sonrası hayranları tarafından sosyal medyada 'nazar değdi' yorumu yapıldı.

Ünlü sanatçı talihsiz kaza geçirmişti! Sevindiren haber geldi - Resim : 1

Talihsiz kazanın ardından hemen ameliyata alınan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan hayranlarını sevindiren haber geldi.  Yaşar son durumunu sevenleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü sanatçı talihsiz kaza geçirmişti! Sevindiren haber geldi - Resim : 2

Yaşar, "Sevenlerim, dostlarım. Kırılan dizim için yapılan ameliyatım başarı geçmiş. Arayan, mesaj atan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Tarifsiz bir acı yaşadım ama daha iyiyim.  Bu vesileyle katılmak üzere söz verdiğim tüm organizasyonlarım için de üzgünüm. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere..." notunu düştü.