Hülya Avşar’dan şoke eden ‘taciz’ açıklaması: Onlar uğrarlar

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, son dönemde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem gibi isimlerin yaşadığı taciz olayları ile ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Avşar, “Siz hiç tacize uğradınız mı?” sorusuna, “Ben mi? Onlar tacize uğrarlar” şeklinde karşılık verdi.

Hülya Avşar’dan şoke eden ‘taciz’ açıklaması: Onlar uğrarlar

Geçtiğimiz gün Yeniköy'de aracından indiği sırada objektiflere takılan 58 yaşındaki ünlü sanatçı Hülya Avşar, basın mensuplarıyla ayaküstü konuşmak istemese de sorulan sorulara kayıtsız kalamadı.

Avşar Kızı, son dönemde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem gibi isimlerin yaşadığı taciz olayları hatırlatılınca ise çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

"Onlar tacize uğrarlar”

Öncelikle kendisini taciz etmenin yürek isteyeceğini ima eden bir bakış atan Avşar, “Siz hiç tacize uğradınız mı?” sorusuna, “Ben mi? Onlar tacize uğrarlar” şeklinde karşılık verdi.

Sanatçının bu açıklaması ise, daha önce kendi programında poposunu ellediği Ricky Martin'i ve ellemeye çalıştığı ancak şu anda kavgalı olduğu Tarkan’ı akıllara getirdi.

Kaynak: Makaron