Sahneye servetle çıktı! Sibel Can'ın yılan kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı!

Takı tasarımcısı Sevan Bıçakçı'nın iki özel tasarımıyla sahne alan Sibel Can'ın elbiseleri ve takılarının fiyatı dudak uçuklattı.

Sahneye servetle çıktı! Sibel Can'ın yılan kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, İstanbul sessizliğini 6 yıl aradan sonra Cahide Palazzo için bozdu. Takı tasarımcısı Sevan Bıçakçı'nın iki özel tasarımıyla sahne alan şarkıcı, toplam değeri yaklaşık 2.5 milyon TL olan elbiseleri ve takılarıyla göz kamaştırdı.

İstanbullu dinleyicilerine unutamayacakları bir müzik şöleni sunan Sibel Can'ın rezervasyonları haftalar öncesinden kapandı. Can; hit olmuş şarkılarının yanı sıra, arabesk ve Türk sanat müziğinden de en çok sevilen şarkıları seslendirdi.

İki özel tasarımla sahneye çıktı 

Ünlü şarkıcı, sahneye dünyaca ünlü takı tasarımcısı Sevan Bıçakçı'nın iki özel tasarımıyla çıktı. İki farklı kostüm seçen Sibel Can, ilk olarak Londra'dan getirttiği Bottega Veneta'nın son koleksiyonundan 5 bin 310 euro (68 bin TL) değerinde kırmızı bir elbiseyle sahne aldı.

Sahneye servetle çıktı! Sibel Can'ın yılan kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 2

İlk kostümüne aksesuar olarak içinde nar heykeli olan 'Büyülü Taşlar' koleksiyonundan fiyatı 100 bin dolar (1 milyon 130 bin TL) olan tektaş bir tek taş takan Can, ikinci elbisesinde de görkemli bir yılan kolye taktı.

'Kral' adlı yılan kolyeyi ilk kez kullandı

51 yaşındaki sanatçı Sibel Can, üstü komple kahverengi elmaslarla süslü, beyaz pırlantaya doğru degrade, 100 karatlık 'Kral' adlı yılan kolyeyi ilk kez kullandı.

Sahneye servetle çıktı! Sibel Can'ın yılan kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 4

Kuliste Sibel Can ile özel olarak ilgilenen ve değerinin 1 milyon TL olduğu öğrenilen kolyeyi takmasına yardım eden Sevan Bıçakçı, ünlü sanatçının takıları muhteşem taşıdığını söyledi.

Sahneye servetle çıktı! Sibel Can'ın yılan kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 5

Kaynak: Hürriyet