Ünlü şarkıcı Alişan küplere bindi! Yönetime ateş püskürdü, "Yaşatmadığınız rezillik kalmadı"

Ünlü şarkıcı Alişan sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü. Fenerbahçe yönetimine sinirlenen Alişan, "Yaşatmadığınız rezillik kalmadı" dedi.

Ünlü şarkıcı Alişan küplere bindi! Yönetime ateş püskürdü, "Yaşatmadığınız rezillik kalmadı"

Bir Fenerbahçe taraftarı olan Ünlü şarkıcı Alişan sosyal medya hesabından Fenerbahçe yönetimine adeta ateş püskürdü. Dün oynana Fenerbahçe Alanyaspor mücadelesinde uzatmalarda yediği gol ile Alanyaspor'a yenilen ve kendi sahasında puan almadan dönen Fenerbahçe'ye bir tepki de Alişan'dan geldi.

Yönetime adeta ateş püsküren Şarkıcı Alişan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Vallahi bize yaşatmadığınız rezillik kalmadığı için teşekkür ederiz sevgili yönetimimiz.." dedi. 

Alişan, "Vallahi bize yaşatmadığınız rezillik kalmadığı için teşekkür ederiz sevgili yönetimimiz..Koskoca tarihi 4 senede nasıl alt üst ettiğinizi,kitaba yazsanız rekor kırar..Yazık günah bu buyuk taraftara..Bırakın gidinde işi bilenler gelsin ..Oyuncak oldu elinizde koskoca Fenerbahçe.." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Alişan küplere bindi! Yönetime ateş püskürdü, "Yaşatmadığınız rezillik kalmadı" - Resim : 1

Alişan yaklaşık 2 saat sonra bir paylaşım daha yaparak, "Tarıhının belkıde en ıyı kadrosunu verdıgımız adam o kadroyla şampiyon yapamadı..Sonra o adamı tekrar getırdınız ve bu kadroyla bızı şampıyon yapacak oylemı??" sözleriyle bir eleştiride daha bulundu.