Şarkıcı Begüm Polat kadın komşusu tarafından darp edildi!

Neşet Ertaş'ın 'Doyulur mu?' eserine yaptığı cover ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Bomonti'de bir sitede oturan Polat'ın, kadın komşusu tarafından saldırıya uğradı.

Şarkıcı Begüm Polat kadın komşusu tarafından darp edildi!

Genç şarkıcı Begüm Polat yanına gelen bir kadın komşusu tarafından önce sözlü olarak  ardından da tekme ve tokatla darp edildi. Ünlü şarkıcıyı, saldırgan komşusunun elinden erkek arkadaşıyla güvenlik kurtardı.

Şarkıcı Begüm Polat kadın komşusu tarafından darp edildi! - Resim : 1

Yaşadığı bu trajik olay sonrasında mahkemeye başvurarak komşusundan şikayetçi olan Begüm Polat, “Karşılaştığımızda selam veren biriydi, neye uğradığımı şaşırdım. Saldırınca büyük şok yaşadım. Davadan tazminat kazanırsam o çocuğun okul masrafları için kullanacağım” dedi.

Şarkıcı Begüm Polat kadın komşusu tarafından darp edildi! - Resim : 2

Tekmeli tokatlı kavgada Polat'ın elinde ve dizinde yaralar oluştu. Ünlü şarkıcıyı yanındaki erkek arkadaşı ve güvenlik zor kurtardı. Yüzüne direkt saldırmaya çalışan ve yere düştüğünde bile tekme atmaya çalışan komşusunu mahkemeye veren Polat, davayı kazanırsam tazminatı o çocuğun okul masrafları için harcayacağını söyledi.

Şarkıcı Begüm Polat kadın komşusu tarafından darp edildi! - Resim : 4

"Beni gördüğünde selam veren biriydi"

Ünlü şarkıcı, "Saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım, şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi, neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik..." diyerek yaşadığı dehşeti telefonda anlattı.

Kaynak: Sabah