Bülent Ersoy konseri iptal etti, açıklamayı kimse anlayamadı! "Bu açıklamayı anlamak için başka bir açıklama daha gerek"

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy 9 Ekim'de İstanbul'da vereceği konserini iptal etti. Konserinin iptal olduğu haberini sosyal medyadan duyuran Diva'nın açıklamasını görenler anlamakta güçlük çekti.

Bülent Ersoy konseri iptal etti, açıklamayı kimse anlayamadı!  "Bu açıklamayı anlamak için başka bir açıklama daha gerek"

'Diva' lakaplı sanatçı Bülent Ersoy, 9 Ekim'de İstanbul'da konser verecekti. Konsere günler kala ünlü sanatçıdan açıklama geldi. Ersoy, konserini iptal ettiğini sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu. Fakat açıklamayı kimse anlayamadı.

Paylaşımda Osmanlıca kelimelere yer veren Ersoy'un açıklaması sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar,  "Bu açıklamayı anlamak için başka bir açıklama daha gerek" yorumlarında bulundu. 

"Konserimi iptal ettim"

Paylaşımında Polat Yağcı ile anlaşmazlıklar yaşadığını söyleyen Bülent Ersoy, "Pek muhterem takipçilerim ve saygıdeğer sanatsever velinimetin dinleyicilerim... 9 Ekim tarihindeki sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerinde gerçekleşecek olan konserimi sayın Yağcı ile aramdaki gerçekleşen bazı olumsuz diskosyonlarımız gereği tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zaat-ı şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm" dedi.