Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan ikinci klip müjdesi!

Etiler'de çocuklarıyla görüntülenen ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, hayranlarına ikinci klip müjdesi verdi. 'Bütün şarkılar çıkış parçası gibi oldu' diyen güzel sanatçı, yeni albümü ‘Gel de Sevme’yi anlattı.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan ikinci klip müjdesi!

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, önceki gün Akmerkez’de çocukları Ebru Su ve Hasan Poyraz ile alışveriş yaparken görüntülendi.

Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ebru Yaşar, çok beğenilen yeni albümü ‘Gel de Sevme’den bahsetti.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan ikinci klip müjdesi! - Resim : 1

Yaşar, "Çok sağ olsunlar çok iyi gidiyor, çok teşekkür ederim. Dinleyen seven alan herkese çok teşekkür ediyorum. Hani bir albüm yapayım ruhlara dokunsun gönüllere değsin. Sonra pandemi döneminde bize şöyle umut vaad etsin istedim. Çünkü umut olmadan heyecan olmadan hayatta yaşamanın hiçbir anlamı yok. Hani şarkılar bizi bir yerden bir yere götür ya zaman yolculuğu yaptırmak istedim. Klasik evlerinde dinleyebilecekleri bir albüm hediye etmek istedim” dedi.

 "Albümde herkes kendi hitini buldu"

 ‘Gel de Sevme’ albümünün satış rakamlarıyla her alanda bir numara yerleşmesi sorulan Yaşar, “Böyle bir ihtiyaç varmış onu görüyoruz. İhtiyacı elimden geldiği kadar müzikseverlerle paylaşmak istedim. Onlara da böyle mutluluğu verebildiysem ne mutlu bana. Çok heyecanlı bir süreçte 15. gün bugün ama hala heyecanım bitmiş değil. Albümde herkes kendi hitini buluyor. Herkesin favorisi farklı böyle olunca daha mutlu oluyorum, hem de kafam karışıyor. Bütün şarkılar çıkış parçası gibi oldu. Zaten öyle hazırlamıştım. Hepsi bir hit olsun şeklinde girişmiştim albüme. Öyle de oldu gibi birbirleriyle yarışıyorlar” ifadelerini kullandı.