Eski eşinden Mustafa Sandal’a haciz şoku! Banka hesaplarına bile...

Ünlü şarkıcı Emina Jahovic, 2 aydır nafaka alamadığı gerekçesiyle eski eşi Mustafa Sandal’ın ev ve ofisine haciz yolladı. Sandal’ın banka hesaplarına da tedbir konuldu.

Eski eşinden Mustafa Sandal’a haciz şoku! Banka hesaplarına bile...

2008 yılında büyük bir aşkla evlenen ve iki çocuk sahibi olan Emina Jahovic ve Mustafa Sandal 2018’de yollarını ayırmıştı. Ancak ikili arasında ipler gerildi.

Emina Jahovic, 2 aydır nafaka alamadığı eski eşi Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladı. Jahovic’in 2 aylık alacağına karşılık Sandal’ın eşyaları haczedilirken, banka hesaplarına da tedbir konuldu.

Mustafa Sandal tarafından karşılanması taahhüt edilmişti

Boşanma protokolüne göre Emina Jahović’e ülkesi Sırbistan’da 250 bin Euro’luk bir ev alan Sandal, ayrıca eski eşine ayda 15 bin TL, oğullarına da 10 bin TL nafaka ödemeyi kabul etmişti. Çocukları Yaman ve Yavuz’un okul ve tatil masraflarının yanı sıra özel ihtiyaçlarının da Mustafa Sandal tarafından karşılanması taahhüt edilmişti.

2 aydır sıkıntıya giren Sandal hakkında işlem başlattı

Şimdiye kadar bu konuda hiçbir sorun yaşamayan eski eşler, pandemi nedeniyle sıkıntıya giren Mustafa Sandal’ın 2 aydır nafakayı ödeyememesi nedeniyle avukatlık oldu! Emina Jahović, 1.5 yıldır para kazanmamasına rağmen ödemelerini aksatmayan, ancak son 2 aydır sıkıntıya giren Sandal’ı affetmedi ve hakkında yasal işlem başlattı.