İrem Derici'nin dansı sosyal medyayı salladı

Yaptığı açıklamaları ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici, 34 yaşına bastı. Instagram'da yedi milyondan fazla takipçisi bulunan Derici, dans ettiği anları yayınladı.

İrem Derici'nin dansı sosyal medyayı salladı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' oyuncularından Emre Aslan adı anılan şarkıcı İrem Derici, bu kez yayınladığı gönderi ile adından söz ettirdi. Dün 34 yaşına basan Derici, 'Tipsy' adlı şarkıda dans ettiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.

İrem Derici'nin dansı sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Hünerlerini sergileyen İrem Derici, ilgi gören paylaşımına, "Yeni yaşımda hiç kimse izlemiyormuş gibi dans edeceğim ve hiç incinmemiş gibi seveceğim. Çünkü ben öyle istiyorum" notunu düştü. Derici'nin videosu sosyal medyada gündem oldu.

İrem Derici'nin dansı sosyal medyayı salladı - Resim : 2

'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' oyuncularından Emre Aslan ile yeni bir  aşka yelken açtığı iddia edilen ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. Aslan ile hakkında çıkan aşk haberlerini önce, "Böyle bir konuyla alakalı beraber konuşalım" diyerek yalanlamayan Derici, bu kez de Aslan'la arkadaş olduklarını söylemişti.

İrem Derici'nin dansı sosyal medyayı salladı - Resim : 3

"KOMİĞİMİZE GİTTİ"

Bu durumun yanlış anlaşıldığını ve Clubhouse'ta eğlendiklerini anlatan ünlü şarkıcı, "Arkadaşız' diyorum. Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin. Güldük, oynadık. Bizim komiğimize gitti" açıklamasında bulunmuştu.

"10 YILDIR BU KADIN KÜFÜR EDİYOR" 

Geçtiğimiz günlerde kendisine hatırını soran basın mensuplarına yaptığı ‘Domuz gibiyim’ çıkışıyla dikkat çeken Derici, sözleri üzerine açıklama yapmıştı.

Şarkıcı, "Domuz gibiyim diye yazmışsınız. Artık bilmiyor musunuz ya, bu benim tavrım. 10 yıldır bu kadın argo konuşuyor, küfür ediyor. Bu böyle yani" ifadelerini kullanmıştı.