Mabel Matiz'in gençlik hali şoke etti! Gören şaştı kaldı!

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, üniversite yıllarına ait bir gençlik fotoğrafını tbt yaparak takipçileriyle paylaştı. Görenler şaşkına döndü, Matiz'i kimse tanıyamadı.

Mabel Matiz'in gençlik hali şoke etti! Gören şaştı kaldı!

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, İstanbul Üniversitesi yıllarında çekildiği kareleri yayımladı. Mabel Matiz'i görenler şoke oldu.

Mabel Matiz, ünlü isimlerin perşembe günleri yaptığı tbt akımına uydu. İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Fakültesi öğrencisi olduğu zamanlardan paylaşım yapan Mabel Matiz, dikkatleri üzerine çekti.

Kıvırcık saçları ile gündem olan ünlü şarkıcı Matiz, ''Mecbur bırakılmadıkça önlük giymez, her stajın ilk günü okula gitmez, sabahları yoklama vermeyi sevmezdik. (Herkesin hasta bulup puan tamamlamak için adeta birbirini ezdiği son perio stajında ise işi abartıp ilk hafta okula hiç uğramamıştık. Mustafa’cım sağolsun her sabah arar, uyandırır, “çabuk kalkın yoklama alıyolar” diye bizi ateşlerdi. Kantine ya da terasa çıkmak için bi’ bahane hep bulunurdu. Walkman ve mp3çalar’lardan Sezen, Ajda ve 2000ler Türkçe rock dinlerdik. Dev kareli pantolonlarım ve zaman zaman gözüme çektiğim kırmızı kalem klinikte hep bi mevzu olurdu. Müzik kulübündekileri hem kıskanır, hem de oraya adım atmaya çekinirdim. Hayat hem çok hızlı hem de bir o kadar yavaş akardı. “Başka türlü bi hayat mümkün mü?” derdim hep kendime. “iyi bir hekim olabilecek miyim” endişesi zaman zaman yüzümüzde sivilceler açtırırdı ama sonra hemen sakinlerdik" dedi.

Mabel Matiz'in gençlik hali şoke etti! Gören şaştı kaldı! - Resim : 1

Geçmişe duyduğu özlemi anlatan Matiz, ''Bütün bu boşvermişliğe, bohemyaya, hedonizm tınılarına rağmen, bir yandan da stajlar ve puanlar hep zamanında bitirilirdi. Ne yalan söyleyeyim, kaliteli serserilerdik. Hocalarımızın, asistanlarımızın ve hastalarımızın önünde elbette önlüğümüzü iliklerdik. Hala zaman zaman rüyalarıma girer çapa. Çok, çok güzel hatırladığım, şimdilerde sanki başka birinin hayatı gibi uzak ve puslu gelen diş hekimliği fakültesi yıllarımdan, elimde kalan ender fotoğraflardan birkaçı bunlar. Defne’ciğim, Mustafa’cığım, fotoğraflarda bulamadığım İlkin, Esra, Tuğba ve daha pek çok dönem arkadaşımı ve anılar kuyusu Çapa kampüsünü buradan selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Mabel Matiz'in gençlik hali şoke etti! Gören şaştı kaldı! - Resim : 3