Aya Benzer şarkısındaki dansıyla popüler olmuştu! Mustafa Sandal'ın dans figürü çalıntı çıktı

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, komedyen Doğu Demirkol'un sunduğu ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’ programının son bölümüne konuk oldu. Sandal onu meşhur yapan dansının hikayesini anlattı.

Aya Benzer şarkısındaki dansıyla popüler olmuştu! Mustafa Sandal'ın dans figürü çalıntı çıktı

Star TV’de yayınlanan ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’, cumartesi gecesi son bölümüyle ekranlara geldi. Nisa Bölükbaşı, Mustafa Sandal ve Murat Karahan'ın konuk olduğu programda kimsenin bilmedi gerçekler ortaya çıktı. Mustafa Sandal, onu meşhur eden o dansının çalıntı olduğunu açıkladı.

"Geçmişte saçmaladığım çok yer var diyen" Mustafa Sandal, 'Aya Benzer' şarkısının klibindeki bazı dans figürleri ile dalga geçti.

Aya Benzer şarkısındaki dansıyla popüler olmuştu! Mustafa Sandal'ın dans figürü çalıntı çıktı - Resim : 1

"Aya benzer hareketi bana ait değil"

1998 senesinde Detay albümünde çıkış parçası Aya Benzer ile uzun süre zirvede yer edinen Mustafa Sandal, ona şöhret kazandıran şarkı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Doğu Demirkol'un 'İkon olmuş herhangi bir dans figürünün ortaya çıkış hikayesini hatırlıyor musun?' sorusuna cevap veren Mustafa Sandal, figürlerin kendisine ait olmadığını açıkladı. Sandal, "Annemin hareketiydi. Annem hep böyle dans ederdi. Biz beraber kulüplere giderdik. Benim yaşım 17, annemin yaşı 34, benden 17 yaş büyüktü. Anne-oğul sürekli böyle dans ederdik. Aya benzer hareketi bana ait değil aslında patenti annem ait" sözleriyle ikon haline gelen o dansın sahibini söyledi.