"İvedi olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli"

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, "Korona virüs alacağınız tedbirlerden daha güçlü değil" diyerek, ivedi olarak sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

"İvedi olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli"

Ülkemizde de görülmeye başlayan korona virüs nedeniyle panik yaşanıyor. Bir kaç gündür sosyal medyada sıkça konuşulan, son olarak da İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın gündeme getirdiği sokağa çıkma yasağı konusunda Seda Sayan da bir açıklama yaptı.

#evdekal etiketi kullanan Seda Sayan, "Korona virüs alacağınız tedbirlerden daha güçlü değil" diyerek Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet Akbay'dan alıntılayarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

İvedi olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli. Faturalar, kira ödemeleri, elektrik, su, doğal gaz vb. tüm ödemeler dondurulmalı. Geliri olmayan insanların yaşamsal ihtiyaçları karşılanmalı. Şirketlerin, esnafın batmaması için gerekli destekler verilmeli. Bu zor günlerde istiklal mücadelemizde olduğu gibi tartışmaları, kavgaları bir kenara bırakıp devlet, millet kolkola tek yumrup okup tedbirlerimizi alıp bunun da üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle"