Ünlü şarkıcı Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi

Ünlü sanatçı Sibel Can yıllar sonra ilk defa, çıktığı turnede bikinili olarak görüntülendi. Can, son olarak 2017 yılında Çeşme'de beyaz bikinisiyle görüntülenmişti. Son olarak siyah bikinisiyle ekranlara yansıyan Can’ın formunu korumadığı görüldü.

Ünlü şarkıcı Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi

Hem koronavirüs salgını hem de iş yaşamının stresini Marmaris'te atan Sibel Can, tatilde çekilen yeni fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından yıllar sonra ilk kez bikinili olarak objektiflere yansımış oldu.

Ünlü şarkıcı Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi - Resim : 1

SON OLARAK 2017'DE

Bikinili görüntü vermemek için yıllardan bu yana gazetecilerden köşe bucak kaçan Sibel Can, son tatilinde siyah bikinisiyle fotoğraf karelerine yansıdı. Ünlü şarkıcı, son olarak 2017 yılında Ege turnesi kapsamında konser vermek üzere gittiği Çeşme'de beyaz bikinisiyle fotoğraflanmıştı. Can, o tarihin ardından bir daha bikiniyle görüntülenmedi.Ünlü şarkıcı Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi - Resim : 2

FORMUNU KORUMADIĞI GÖRÜLDÜ

2 ay sonra 51 yaşında girecek şarkıcının son fotoğraflarında sporu bıraktığı ve formunu korumaktan uzak bir görüntü verdiği izlendi. Sibel Can, bir süreden bu yana Kanal D ekranlarında Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'la birlikte "Şarkılar Bizi Söyler" adlı programla izleyici karşısına çıkıyor.

İşte Sibel Can'ın Bodrum tatilinde çekilen bikinili fotoğrafı:

Ünlü şarkıcı Sibel Can yıllar sonra bikinili görüntülendi - Resim : 3